Pizzakifli készítése!

A pizzakifli a No Name-ben olasz pizzatésztából készül. Tartjuk magunkat a minőséghez, semmi oda nem illő anyagot, mint vaj, vajkrém, burgonya, stb., nem használunk, mert elrontaná a tésztát. Elveszíteni könnyedségét, textúráját.

Az olcsó lisztből készült "magyar" pizzák, többek között azért terhelik meg a gyomrot, mert nagyon nehéz, vajas a tésztájuk.

Mi más irányban szeretnénk menni beszéljünk akár pizzáról akár lepényről. Próbálunk minél jobban, amennyire lehet, olasz hagyományok szerint pizzát, kiflit készíteni.

Liszt amelyet használunk!

Ennek a lisztnek nem véletlenül a neve 5 "évszak". Az ára tükrözi a minőségét. Gyakorlatilag egész évben ugyanolyan minőségű,

konzisztenciájú lisztet tudnak előállítani. Mindig, minden évszakban kitűnő a minőség és ez kell a jó pizzához.

Nem véletlenül csinálják az olasz pizzát, olyan anyagokból, lisztből, feltétekből,  amiből csinálják.

Akkor mi is az a kifli  és hogy néz ki?

Egy adag pizzatésztát kerekre, egy kis pizza méretűre nyújtunk, ezt tortaszerűen 8 részre osztjuk. Az így keletkezett háromszögeket töltjük meg igény szerint. Ezt kisütjük a pizzakemencében, de hogyan, azt nem áruljuk el..:)

 

pizzakifli

Megújult pizzakifli kínálatunk is, olyan ízeket kreáltunk, amit régóta szerettetek volna.

Jó Étvágyat!

1. Sonkás

Sajttal, sonkával töltve.

1790 Ft

pizzakifli

2. Kukoricás

Sajttal, sonkával, kukoricával töltve.

1790 Ft

pizzakifli

3. Kolbászos

Sajttal, kolbásszal töltve.

1790 Ft

pizzakifli

4. Gombás

Sajttal, sonkával, gombával töltve.

1790 Ft

pizzakifli

5. Csirkés

Csirkehússal, sajttal töltve

1790 Ft

No Name étterem pizzéria olasz pizza ala carte

7. Bolognai

Bolognai húsraguval, sajttal töltve.

1790 Ft

 

pizzakifli